ECOLOGIE ȘI PROTECȚIA MEDIULUI

Profesor Coordonator, Masgras Adrian

Dupa cum spune si semnificatia cuvantului Ecologie-stiinta care studiaza natura, inca de la cele mai mici niveluri de invatatmant elevii invata lucruri despre natura si mediul inconjurator.

Educatia ecologica se face atat in scoala dar si cadrul familiei astfel insuflandu-le copiilor spiritul de ecolog si cultivand samanta in sufletul lor pentru a lua masuri si decizii cu un nivel mai mult fata de urmasiii lor.

Cercul de ecologie vine in ajutorul elevilor cu noi idei de perceptie si abordare a acestei ramuri, starnindu-le curiozitatea si interesul fata de tot ceea ce ii inconjoara.

Prin cunoasterea si observarea unor aspecte putem sa diferentiem lucrurile benefice de cele daunatoare, astfel sa incercam sa reducem declinul drastic al Planetei noastre.

Generatiile tinere sunt calea de pornire catre un nivel superior si benefic al lucrurilor ce nu au fost facute cu simt de raspundere pana acum

Natura este universul in cere ne regasim fiecare indiferent de activitatea care o facem, un mediu mai curat , mai placut , mai sanatos ne ajuta sa ne desfasuram activitatea si viata asa cum trebuie.

De aceeia copiii trebuie sa fie calea de pornire spre mai bine, devenind ecologi ai planetei noastre, IMPREUNA SPRE CERCUL DE ECOLOGIE.

VA ASTEPTAM!