CULTURA si CIVILIZATIA ENGLEZA

Profesor coordonator, Gheorghiu Florina

“Learn to play – play to learn! “ , sau altfel spus, haideţi să învãţăm într-un mod plãcut limba lui Shakespeare!
Cercul de ”Culturã și Civilizaţie Englezã” oferă oportunitatea de a dezvolta o atitudine creativ - educativă şi distractivã faţă de învăţarea limbii engleze. Sunteţi încurajaţi sã vã exprimaţi şi sã găndiţi liber, sã comunicaţi zâmbind.

Scopul acestui cerc este atât acela de a lărgi orizonturile copiilor în ceea ce priveşte cultura şi tradiţiile britanice, dar şi acela de a-și îmbogãţi noţiunile de pronunţie, gramaticã, a învăţa o limbă străină și dar și o foarte bună pregătire în vederea susținerii examenelor Cambridge.
Prin diverse metode plăcute şi relaxante, lecturi, texte, exerciţii, audiţii, dialoguri, punerea în scenă a unor conversaţii, propunem cunoaşterea mai în amănunt a tot ceea ce ne captează atenţia în legătură cu această cultură.

Cercul de Cultură și Civilizație Engleză se deosebește fundamental de activitatea de predare a limbii engleze din școli din învatamântul de tip formal. De aceea complementaritatea între cercul de ”Cultură și civilizație engleză” de la Palatul Copiilor Galați și cunosțintele dobândite la școala este perfectă.

De remarcat este faptul că elevii cercului de Cultură și Civilizație Engleză” sunt foarte buni și în fiecare an au obținut rezultate excepționale la examenele Cambridge.
Înscrierile vor avea loc în perioada 2 – 9 septembrie a.c.

Vă așteptăm cu drag !

01.

Comunica varsta copilului

E important pentru incadrarea in grupe

02.

Este prima lectie?

Trebuie sa stim daca e incepator sau avansat

03.

Vino cu el!

Conexiunea dintre profesor si elev este cheia unei colaborari pe termen lung. Hai sa ne cunoastem.