CULTURA si CIVILIZATIE FRANCEZA

Profesor coordonator, Stirian Nina

Trăim azi tot mai mult într-o Europă multiculturală în care identitățile naționale se împletesc, topindu-se parcă într-un veritabil creuzet numeroase influențe culturale. Te invităm așadar la Palatul Copiilor din Galați să descoperi complexitatea dar și frumusețea în egală măsură a limbii și culturii lui Voltaire.
Franța, mângâiată de o climă blândă și având un relief complex presărat de o salbă de castele medievale frumos dantelate în piatră, lucrate într-o splendidă arhitectură medievală, rămâne mereu seducătoare.

Capitală mondială a modei și a artei culinare, dominată de embleme precum: turnul Eiffel, catedrala Notre Dame, muzeul Luvru sau celebrul Chanse Elisee rămâne una dintre destinațiile cele mai râvnite de turiști.

Venind la Cercul de Cultură și Civilizație Franceză de la Palatul Copiilor din Galați, vei învăța nu numai să stăpânești foarte bine o limbă străină dar vei avea astfel ocazia să sorbi din parfumul acestei culturi, să înțelegi mai bine istoria și obiceiurile acestui popor.

01.

Comunica varsta copilului

E important pentru incadrarea in grupe

02.

Este prima lectie?

Trebuie sa stim daca e incepator sau avansat

03.

Vino cu el!

Conexiunea dintre profesor si elev este cheia unei colaborari pe termen lung. Hai sa ne cunoastem.