24 Ianuarie – Mica Unire

Dor de Eminescu

Proiect în parteneriat cu Filiala nr.1 „Costache Negri”- Biblioteca Municipală pentru Copii Galați

Un nou proiect! O nouă provocare, dragilor! ,,Dor de Eminescu, dor de natură și iubire…” Eminescu merită a fi celebrat în fiecare zi. El ne-a învăţat să dăm ascultare inimii şi să ne preţuim graiul, tradiţiile şi istoria. Seduşi de natura ferică eminesciană, ne cufundăm în delectare, an de an, cu versuri ce revarsă asupra noastră miresmele nostalgice ale unui paradis pierdut. Dragii noștri, dacă vă este dor de Marele Poet, vă așteptăm într-un spațiu virtual, pe pagina noastră de facebook, unde il vom celebra împreună pe ,,omul deplin al culturii românești”. Vă invităm să realizați un filmuleț în care să interpretați versuri din lirica eminesciană sau să creați un poster prin intermediul căruia să ilustrați o poezie a Poetului Nepereche

Proiectul – Magia Iernii

În cadrul parteneriatului între Palatul Copiilor Brăila și Palatul Copiilor Galați, Copiii Cercului de Teatru de la Palatul Copiilor Brăila au realizat activități cu tematică de iarnă, în semestrul I al anului școlar 2020 – 2021 și anume : păpuși pe lingură de lemn, oameni de zăpadă din șosetă, recitări de poezii și colinde, teatru de păpuși și umbre, exerciții de dicție și euritmice. Toate acestea fac parte din proiectul Magia iernii. Vă invit sa le admirați profesionalismul, ambiția și iubirea pentru teatru. Felicitări dragii mei!

prof. Elena Carmina Ilie, Palatul Copiilor Brăila

prof. Barbu Charlotte, Palatul Copiilor Galați

Suflet de român

„Suflet de român” desfășurat în luna decembrie la Filiala nr. 1 ” Costache Negri” a Bibliotecii Județene „V.A.Urechia” Galați.

„Dorințe încredințate Moșului” – 15-20 dec 2020

Povești văzute prin ochi de copii zglobii

În cadrul parteneriatului cu Biblioteca V.A.Urechia elevii clasei de sculptură-grafică au participat la activitatea „Povești văzute prin ochi de copii zglobii”.